Kontakt information
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
Basket
Visa kundvagn
Priligy

Priligy

 • 4.9

Är du bland 7% av svenska män som drabbas av för tidig utlösning? Priligy är ditt första försvar! Priligy (dapoxetin) är det första orala läkemedlet som används för att fördröja utlösning och maximera sexuell handling hos män som lider av för tidig utlösningssjukdom. Priligy tablett tas efter behov 1 till 3 timmar före den sexuella aktiviteten och kommer att förbli aktiv under de följande fyra timmarna.

Betalningsmetoder: VISA mastercard
Leverans: Sverige Danmark Norge Finland Belgien Frankrike Italien Spanien och alla andra länder i världen
Fraktmetoder: Expressleverans (4-7 arbetsdagar), Ordinarie leverans (8-13 arbetsdagar)
Tillverkare: Ajanta Pharma Ltd.
Status: I lager
Aktiv substans: Dapoxetin
Läkemedelsform: Filmdragerade tabletter
 • 60 mg

Produkt

Per tablett Pris KVANTITET Köpa

Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 180 tablets

Nästa order -7%

29.19 SEK 5254.34 SEK 5779.77 SEK
1
Inköp

Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 120 tablets

Nästa order -7%

30.2 SEK 3624.18 SEK 3986.6 SEK
1
Inköp

Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 90 tablets

Nästa order -7%

31.35 SEK 2821.09 SEK 3103.2 SEK
1
Inköp

Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 60 tablets

Nästa order -7%

32.4 SEK 1944.06 SEK 2138.47 SEK
1
Inköp

Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 30 tablets

Nästa order -7%

37.75 SEK 1132.61 SEK 1245.87 SEK
1
Inköp

Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 20 tablets

Nästa order -7%

41.05 SEK 821.05 SEK 903.16 SEK
1
Inköp

Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 10 tablets

Nästa order -7%

50.58 SEK 505.81 SEK 556.39 SEK
1
Inköp

Märker du att webbplatsen inte fungerar som den ska?

Försök att trycka på Ctrl+F5 (eller Cmd+Shift+R om du använder en MacBook) för att uppdatera sidan. Om du använder en mobil enhet, försök att rensa din webbplatshistorik och webbläsare data i inställningar.Tack för din förståelse!

Vad är Priligy?

Dapoxetin online utan receptPriligy är ett oralt läkemedel baserat på det antidepressiva ämnet som kallas dapoxetin. Vem är detta läkemedel för? Priligy används för att förlänga sexuell handling genom att fördröja utlösning. För tidig utlösning är en av de vanligaste sexuella störningarna, tillsammans med erektil dysfunktion, enligt urologsexperterna på Vårdguiden. Användningen av dapoxetin gör det möjligt att på ett säkert och effektivt sätt lösa problemet med utlösning som uppstår innan en man utför en tillfredsställande sexuell handling.

Försiktig användning

Fördelar och risker med Priligy bör utvärderas noggrant i varje enskilt fall. Endast män med bekräftad utlösningssäkerhet bör ta läkemedlet. Hur vet du om du har en för tidig utlösningssjukdom? PE skapas när du kan svara positivt på följande frågor:

 • Uppstår utlösning på mindre än 1 minut efter penetration för dig?
 • Finns det i de flesta intravaginala penetrationer?
 • Ger detta frustration hos dig och / eller din partner?

Som ett antidepressivt läkemedel bör dapoxetin avbrytas gradvis och under överinseende av en vårdgivare. Priligy har ett antal kontraindikationer som bör observeras innan läkemedlet ordineras (se styckena nedan).

Priligy-biverkningar

Användningen av Priligy kan leda till vissa biverkningar, men inte alla användare kommer att uppleva dem. Om du känner dig störd av läkemedlets biverkningar, eller om de intensifieras med tiden, prata med din förskrivare om minskningen av dosen.

De vanligaste biverkningarna av dapoxetin är yrsel, illamående, huvudvärk, diarre, dålig matsmältning, magbesvär, agitation, eufori, svimning, kramper, humörförändringar och asteni.

OBS! Om du upplever oroväckande tankar eller plötsliga och okontrollerade humörsvängningar, rapportera biverkningarna till din förskrivare och sök omedelbar medicinsk hjälp.

Varje läkemedel har en speciell profil av möjliga biverkningar. Vid Priligy användning är det viktigt att prata med läkaren om en minskning av dosen från 60 mg till 30 mg, samt att ändra läget för läkemedelsintag (att ta Priligy med måltider minskar risken för utveckling av biverkningar).

Kontraindikationer

Priligy bör inte användas av personer med historia av mani, depression och andra psykiska sjukdomar, liksom drogmissbruk. Ta inte dapoxetin i närvaro av hjärt-kärlsjukdomar, svår lever- eller njursvikt och lågt blodtryck.

Priligy är kontraindicerat för mig, vad mer kan jag använda? Det finns andra molekyler i form av tabletter och cremer som kan hjälpa till att fördröja utlösning, lidokain, tramadol, prylokain och andra. Läkemedel mot erektil dysfunktion, särskilt vardenafil, kan användas för att behandla symtomen på för tidig utlösning.

Interaktioner med andra läkemedel

Användningen av dapoxetin med andra ämnen bör utvärderas noggrant av en certifierad läkare. Dapoxetin kan inte användas tillsammans med:

 • Antidepressiva medel
 • CYP3A4-hämmare, inklusive grapefrukt
 • Alkohol
 • Betablockerare
 • Alfa-blockerare
 • Nitratbaserade läkemedel
 • Narkotika

Om Priligy-förvaring

Tabletter som innehåller dapoxetin ska förvaras på en sval och torr plats, borta från källorna till fukt, värme eller ljus. Förvara alla dina medicinska produkter på ett ställe som inte kan nås av barn och husdjur.

Hur köper man Priligy online?

Köp Priligy onlineAtt köpa Priligy (dapoxetin) online enkelt och utan recept är nu möjligt på vår webbplats. Om några minuter kommer du att kunna konsultera online med en examen i sexologi för att prata om dina erektilstörningar och få ett recept. Vårt apotek erbjuder dig sedan att beställa din behandling hemma i samarbete med de väletablerade tillverkarna av lågprissamma men högkvalitativa generiska Priligy. Denna leveransservice är snabb, diskret och pålitlig.

Att köpa Priligy online i Sverige innebär att spara pengar, eftersom samma läkemedel kostar upp till 70% mer i de lokala apoteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vi kommer att leverera din beställning till dessa och andra delar av landet, liksom till andra platser i Europa. Ställ oss om du har några frågor, vår kundsupport är tillgänglig dygnet runt!

pill icon
Till kassan  

Korg

Produkten har tagits bort.