Kontakt information
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
Basket
Visa kundvagn
Levitra Original

Levitra – vardenafil för potensstöd

  • 5

Levitra (vardenafil) är en oral behandling för potensbesvär och lönar sig att ta läkemedlet i män drabbade av diabetes som har svårt att få stånd. Originel Levitra är vardenafilpiller som producerades av det ursprungliga utvecklarföretaget som upptäckte och patenterade formeln 2003. Idag finns detta ämne som en betydligt billigare generisk Levitra och märkespiller. Det finns ingen annan skillnad mellan de två versionerna av vardenafil än skillnaden i pris.

Betalningsmetoder: VISA mastercard
Leverans: Sverige Danmark Norge Finland Belgien Frankrike Italien Spanien och alla andra länder i världen
Fraktmetoder: Expressleverans (4-7 arbetsdagar), Ordinarie leverans (8-13 arbetsdagar)
Tillverkare: Ajanta Pharma Ltd.
Status: I lager
Aktiv substans: Vardenafilhydroklorid
Läkemedelsform: Filmdragerade tabletter
  • 20 mg

Produkt

Per tablett Pris KVANTITET Köpa

Original Levitra 20mg x 120 tablets

Nästa order -7%

46.74 SEK 5609.39 SEK 6170.33 SEK
1
Inköp

Original Levitra 20mg x 92 tablets

Nästa order -7%

46.89 SEK 4314.09 SEK 4745.5 SEK
1
Inköp

Original Levitra 20mg x 76 tablets

Nästa order -7%

48.12 SEK 3657.41 SEK 4023.15 SEK
1
Inköp

Original Levitra 20mg x 64 tablets

Nästa order -7%

49.52 SEK 3169.55 SEK 3486.51 SEK
1
Inköp

Original Levitra 20mg x 48 tablets

Nästa order -7%

52.02 SEK 2497.15 SEK 2746.87 SEK
1
Inköp

Original Levitra 20mg x 34 tablets

Nästa order -7%

58.88 SEK 2001.94 SEK 2202.13 SEK
1
Inköp

Original Levitra 20mg x 22 tablets

Nästa order -7%

66.88 SEK 1471.37 SEK 1618.51 SEK
1
Inköp

Original Levitra 20mg x 14 tablets

Nästa order -7%

77.58 SEK 1086.11 SEK 1194.72 SEK
1
Inköp

Original Levitra 20mg x 12 tablets

Nästa order -7%

72.57 SEK 870.78 SEK 957.86 SEK
1
Inköp

Original Levitra 20mg x 8 tablets

Nästa order -7%

86.35 SEK 690.8 SEK 759.88 SEK
1
Inköp

Original Levitra 20mg x 4 tablets

Nästa order -7%

121.8 SEK 487.19 SEK 535.91 SEK
1
Inköp

Märker du att webbplatsen inte fungerar som den ska?

Försök att trycka på Ctrl+F5 (eller Cmd+Shift+R om du använder en MacBook) för att uppdatera sidan. Om du använder en mobil enhet, försök att rensa din webbplatshistorik och webbläsare data i inställningar.Tack för din förståelse!

Vad är Levitra original?

Levitra 20 mg Receptfritt i SverigeOriginel Levitra (vardenafilhydroklorid) används för att behandla erektil dysfunktion hos män, återställa förmågan att uppnå hårda och hållbara erektioner, minska återhämtningstiden mellan två sexuella handlingar och förbättra sexuell uthållighet. Levitra original har formen av vardenafil-tabletter belagda med en tunn film med 5 mg, 10 mg eller 20 mg av den aktiva substansen. Vardenafil utvecklades inte som en libido förstärkare, det gör det möjligt att uppnå erektion endast under sexuell stimulering.

Vilka egenskaper gör Levitra unikt? Vardenafil är ett effektivt läkemedel som är effektivt i små doser, vilket gör Levitra till det säkraste läkemedlet mot impotens. Levitra-belagd tablett är inte den enda läkemedelsformen av vardenafil: läkemedlet finns också i form av vardenafil munsönderfallande tablett som absorberas snabbare än den klassiska pillerformen. Även om de har olika läkemedelsform är de samma läkemedel, så du bör inte täcka tabletter samtidigt med Levitra munsönderfallande tabletter.

Nya studier har också visat effekten av Levitra för patienter med för tidig utlösning, den näst vanligaste sexuella dysfunktionen hos män i Sverige.

Försiktighet i användning

Levitra tolereras i allmänhet väl; men om du har lätt nedsatt lever- eller njurfunktion, måste du använda lägre doser av vardenafil (2,5 mg / 5 mg).

Biverkningar

Vardenafil för potensstödBiverkningarna av Levitra är mildare än andra läkemedel i sin klass. Anledningen till detta är att vardenafil är mycket effektivt i låga doser. Vissa män har dock ökad känslighet för vardenafil och uppvisar huvudvärk, magbesvär och illamående. Rodnad i ansiktet och nästäppa eller urladdning är vanligare biverkningar kopplade till ökat blodflöde; de är mindre besvärliga och inte farliga.

Vad ska jag göra om detta händer? Om symtomen inte orsakar stort obehag, fortsätt ta Levitra. Ju mer din kropp används för att vardenafil, desto mindre är det troligt att du får biverkningar.

Tala med din läkare om biverkningarna från föregående stycke inte försvinner eller om de är mycket intensiva. Du måste söka medicinsk hjälp omedelbart om du får smärta i bröstet, smärtsam erektion eller erektion som varar mer än 4 timmar, oregelbunden hjärtslag, svullnad i läppar eller ansikte eller en allvarlig allergisk reaktion.

Kontraindikationer

Levitra är kontraindicerat hos män med följande tillstånd:

  • Degenerativa problem i näthinnan
  • Blodkroppssjukdomar som kan utlösa smärtsamma erektioner (leukemi, myelom, sicklecellsjukdom)
  • Priapism (predisposition för smärtsamma eller farligt varaktiga erektioner)
  • Allvarligt nedsatt lever- eller njurfunktion
  • Magsår och / eller tolvfingertarm
  • Blodtrycksproblem.

Interaktioner med andra läkemedel

Originel Levitra är ett kraftfullt läkemedelsmedel som reglerar blodtrycket. Det är så det hjälper till att uppnå optimal blodcirkulation i penis. Men detta innebär också att det hos individer med redan existerande blodtrycksproblem kan orsaka allvarliga biverkningar. Det är därför som försiktighet bör iakttas om du tar andra läkemedel mot blodtryck. Ta dem inte tillsammans med Levitra; diskutera möjliga lösningar med en läkare eller apotekspersonal.

Förvaringsrekommendationer

Levitra ska förvaras på ett sätt som håller sina farmakodynamiska egenskaper opåverkade: vid rumstemperatur utan långvariga utflykter, på en plats skyddad från solljus och fukt.

Hur man köper originel Levitra

Undrar du hur man köper Levitra? Vi har svaret! Kostnaden för Levitra i fysiska apotek är hög, vilket är ett problem för ett läkemedel som bör tas regelbundet. Om du är van att ta Levitra men inte kan få dina påfyllningar på grund av budgetproblemen, sluta inte nu – man sparar pengar med att beställa Levitra på nätet.

Utbudet av vardenafil-produkter på Sveriges apotek är inte så diversifierat som det är med online-apotek. I netapotek säljs Levitra munsönderfallande tabletter och filmdragerade vardenafilpiller tillsammans med Levitra med mjuk kapsel och andra innovativa former av vardenafil.

Våra specialister är beredda att svara på dina frågor om att beställa Levitra utan recept och att få det levererat till din dörr diskret. Vi är tillgängliga dygnet runt!

pill icon
Till kassan  

Korg

Produkten har tagits bort.