Kontakt information
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
Basket
Visa kundvagn

Vanliga frågor

Svar till vanliga frågorHur gör jag en beställning?

Det är enkelt och intuitivt att göra en beställning. Välj produkt, dos, förpackningsstorlek och antal förpackningar. Du kan alltid redigera din beställning innan du bekräftar och betalar. Kontakta oss om du har frågor om recept eller köp. Antingen läs detaljerade instruktioner om hur du gör en beställning.

Hur mycket tar det att behandla beställningen?

Det är reglet att packet skickas nästa dagen förutsatt att de mediciner du beställer finns på vårt lager. Om läkemedlen du beställer för närvarande inte är tillgängliga kan det ta upp till flera arbetsdagar att skicka de mediciner du har beställt. Du kan kontrollera statusen för dina beställda läkemedel på produktsidan samt kolla beställningsstatus på Mina sidor.

Hur snabb är leveransen?

Beroende på vald fraktmetod anländer din beställning mellan 4 och 13 arbetsdagar efter leveransen.

Vilka betalningsmetoder accepteras?

Vi accepterar för närvarande de flesta befintliga betalningsmetoder: kreditkort, eChecks, banköverföringar, kryptovalutor och andra. Kontakta oss om du är osäker på om din betalningsmetod kan godtas.

Vilka är avbeställningsfristerna för en beställning?

Du kan avbryta din beställning fram till den tidpunkt då den skickas till dig. Vi rekommenderar starkt att du kontrollerar produkterna i din kundvagn för att undvika fel. Annullering av beställningar som har behandlats och skickats kostar kunden extra.

Är mina personuppgifter säkra?

Vi garanterar webbsäkerhet med 256-bitars SSL-kryptering som skyddar din identifierbara information. Du kan läsa mer om dataskyddet på våra sidor om integritetspolicy och cookiepolicy. Enligt gällande lagar som reglerar personlig information är vi bundna av ett avslöjandeavtal med våra kunder som tvingar oss att aldrig dela informationen om våra kunder med någon tredje part; detta inkluderar din vanliga läkare.

Hur säkra är de mediciner du erbjuder?

På HansApotek.com kan du välja generiska läkemedel och originalläkemedel. Generiska och "märkes" läkemedel har samma funktioner och egenskaper, bara priset varierar. Generiska läkemedel, eftersom de är lite kända och alltid föredras framför original, har betydligt lägre priser. Det bör noteras att alla generiska läkemedel, innan de marknadsförs, är godkända av FDA, därför är de säkra, certifierade och garanterade som de mest kända. Vi måste dock påminna dig om vikten av att söka vård, särskilt om du har ett tillstånd som kräver vård av professionella vårdgivare.

Bjuder ni på rådgivning online?

Innan du gör en beställning kan du alltid begära en online konsultation med en apotekstekniker, apotekspersonal eller en vårdpersonal. Våra konsultationer är gratis och tillgängliga för alla kunder.

Vad är generika?

Generika är läkemedel som produceras av ett företag som inte är utvecklare och som ackrediterats för användningen av den patenterade formeln.

Vilka standarder gäller för tillverkning av generiska läkemedel?

Varje läkemedel på vår formulär produceras av ett licensierat läkemedelsföretag i enlighet med Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015. Licensiering innebär att tillverkaren följer de standarder som införts av FDA, EMA och andra vårdmyndigheter.

Levereras den i diskret förpackning?

Faktureringsutdraget innehåller inte namnet på de produkter du beställer, och inte heller paketmarkeringen. Ingen kommer att veta vilken typ av artiklar du beställde på vår webbplats, vi respekterar fullständigt sekretessen för hälsorelaterad information.

Varför kan ni erbjuda såna låga priser?

Generiska läkemedelsproducenter investerar inte i att utveckla, testa och marknadsföra läkemedelsformeln. Samma formel och tillverkningsmetoder används för produktion av generiska läkemedel och originaler.

Vad kan jag göra om min beställning inte kommer?

Kontakta vår kundsupport för ytterligare instruktioner. Dubbelkolla leveransadressen du angav. Uppdatering: med avseende på pandemisituationen kan vissa leveranser ta längre tid än väntat. Vi ber om ursäkt för besväret och tackar för förståelsen.

Kommer det visade läkemedlet att levereras eller en alternativ produkt?

Du kommer att få medicinen som du beställer. Om den inte finns i lager kan vi erbjuda en alternativ produkt åt dig, men vi kommer inte att ersätta den produkt du beställde utan ditt godkännande.

Varför måste jag ange mitt telefonnummer under beställningsprocessen?

Det är viktigt att du anger ditt telefonnummer för kommunikationsändamål. Vi måste kunna komma i kontakt med dig med uppdateringar av din beställningsstatus och eventuella informationsutbyte relaterade till din beställning på HansApotek.com.

Kan jag göra en beställning via telefon?

Ja, du kan ringa oss så att vi kan hjälpa dig att göra en beställning.

Vad är fraktkostnaderna?

Fraktkostnaden anges på leveranssidan. Det varierar beroende på destination, paketstorlek och fraktmetod.

Skickar ni utomlands?

Listan över länder vi skickar till kan ses på kassasidan. För närvarande skickar vi till alla länder i EU. Vi rekommenderar dock alltid att kontrollera listan innan du gör en beställning eller skicka meddelanden till oss för information och instruktioner.

Vilka fraktalternativ erbjuder du?

För närvarande finns två fraktmetoder tillgängliga: Expressleverans, spårbar (4-7 dagar) och registrerad Ordinarie leverans, ej spårbar (8-13 dagar).

pill icon
Till kassan  

Korg

Produkten har tagits bort.