Kontakt information
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
Basket
Visa kundvagn

Om oss

Specialister inom mänshälsaBästa användare, vi är glada och tacksamma över att du tar tid att läsa om vårt team. Vi vill presentera de människor som får det att hända: våra ledande författare Dr. Jouni Huttunen, en konsulturolog från Helsinki. I samarbete med professor Kamran Zaidi, en klinisk urolog vid Lahore General Hospital, förbereder och redigerar han material som hjälper dig att få bättre hälso- och sjukvård, få en korrekt diagnos och en korrekt behandling, samt förhindra de flesta problem relaterade till sexuell hälsa .

Vad gör en urolog? Urolog är en medicinsk-kirurgisk specialitet, urologer behandlar sjukdomar i urinvägarna hos kvinnor och män (urinblåsa, urinrör, urinrör). Det täcker också det mänskliga könsorganet och reproduktionssystemet hos män, som tar hand om sjukdomarna i prostata, penis och testiklar. Urologen behandlar också manlig infertilitet, erektions- och utlösningssjukdomar, testikel- och prostatacancer etc. Naturligtvis bör den hjälp som ges av en urolog vara på plats, men det är lika viktigt att utbilda sig i frågor som rör reproduktiv hälsa.

Enligt Dr. Jouni Huttunen som arbetar med de statistiska uppgifterna tenderar män att ignorera de röda flaggorna relaterade till deras hälsa, och de är mindre villiga att söka hjälp medan situationen inte är akut. Våra författare tror att genom att sprida medvetenheten om de sjukdomar som plågar den manliga befolkningen, deras symtom och tillgängliga behandlingar kan fler fall lösas med bättre hälsoresultat. Det är därför specialisterna samarbetade för att skapa denna resurs tillägnad erektil hälsa.

Dr. Jouni Huttunen har arbetat för hälsoministeriet som kollega och snart en vän till Prof. Kamran Zaidi sedan januari 2015. Han tog examen från Medicinska fakulteten i Helsingfors universitet med summa con laude. Hans personliga resa var nära sammanflätad med hans yrkeskarriär, eftersom han blev läkare efter att ha tappat en nära släkting till prostatacancer. I sitt arbete ägnar Dr. Huttunen stor uppmärksamhet åt förebyggande. Tillsammans med Prof. Kamran Zaidi lanserade de denna webbplats som ett sätt att hjälpa patienter över hela världen att ha enkel tillgång till medicinsk rådgivning i form av publicerat material.

Prof. Kamran Zaidi anslöt sig till vårt team 2019 och använde sin expertis på frågorna relaterade till lindring av biverkningar orsakade av orala impotens-behandlingar. Prof. Zaidi arbetar som biträdande professor Institutionen för urologi vid Lahore General Hospital och har tillbringat mer än 15 år i denna position. Specialisten är övertygad om att bättre hälso- och livsstilsval kan förändra den globala kliniska bilden inom mäns hälsa, och vi är alla övertygade om att han har rätt!

Förutom författarna bidrar våra apotek- och IT-specialister dagligen till välbefinnandet för våra gäster och vanliga användare. Vi påminner dig om att även om vårt material täcker de flesta ämnen relaterade till erektil och reproduktiv hälsa, är det viktigt att prata med din läkare personligen. Under tiden hjälper vi dig att svara på eventuella frågor du har - så kan du kontakta oss för att ställa dem!

pill icon
Till kassan  

Korg

Produkten har tagits bort.